By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Jul-2008 03:52 Email | Share | Bookmark
An Award from Bungaros



Hahaha... dah lama ada fp since 2005 kottt... tapikan ni lah first time dapat award... dari si Bungaros. Terimakasih. Semenjak kita join xtvt di dunia maya ni, especially dalam dunia masakan, kawan kita tambah ramai terdapat di merata tempat di dunia nih. Tau tak, dulukan... kita langsung tak tau masak. Yang pandai cuma masak nasik. Masa tu heran camana adik kita tu boleh pandai masak lebih2 lagi sambal tumis paberet. Tapi tah macamana sekarang buleh pulak masak sikit2 utk family. Mungkin sebab pergaulan di dunia maya dengan sifu2 hebat di dapur agaknya... Terimakasih semua.

Copy n paste dari Bungaros
Quote:
Dan syarat untuk penerimanya.."This award is to given to blogs that have at least 3 posts per week" jadi saya nak bagi pulak kat ....

umi : http://umieaisyah.fotopages.com
ida isk : http://merpati66.fotopages.com
Aqis : http://midnitebaker.blogspot.com


Kalau semua yg kat atas dah dapat awards ni, ignore je lah ye...rasanya semua geng dah dapat awards kan...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net