By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Jul-2008 07:04 Email | Share | Bookmark
Main Air Di Port Dickson - Part II

ni anak bujangku...
anak dara leen
laut yg tenang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dah jadi gelombang tsunami
 
 
bapa2
 
 
 
 
 
 
 
nak sambung hak aritu...

lepas berendam hari pertama tu, malam merayap kat pasar malam PD... jalan2 terserempak ngan Abang Mat Rock satu famili. Janji ngan dia lunch esok gi rumah dia... nak makan... hehehe...

Hari ke2, pepagi sepi'e... bebudak ni dah tak sabar nak melompat kat pool... ish ish ish... kita goreng cekodok jer... leen wat sandwich yang de'bomb hilang sekejapan... pastu memasing bubar... mencari air untuk berkubang... tengok la telatah bebudak tu... dr yang besor sampai yang kecik2 semua jadi stuntman kat pool... sampai gelombang tsunami.


mamat ni mmg suka la lompat2 stunt tu...


tengok... perempuan pun sama...


kaum bapa... 2 orang pun jadik...


omak kat sini jer... tak buleh dok kat pool... banyak sangat spare tyre nak kena tayang... eee.... tak sanggup...

cam biasa balik berkubang lapor... bedal la cokodok pulak... sebelum kita gi lunch ke rumah BIL. Leen n family tak ikut sbb nak hantar anak balik terus asrama...



last sekali sebelum balik, sempat snap ni kat beach tanjung tuan... ni la keadaannya sebelum balik aritu...
lapor kot... sampai lupa nak snap gambar makanan... hujan lak tu...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net