By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Sep-2007 04:43 Email | Share | Bookmark
Dual Celebration Cuppies

golden years of celebrations
 
no new design la...
 
 
I became lazy and dismotivated lately eversince my newly-bought mixer faced into problem and repaired twice in two months . ahhhh... I missed my rotiiiiiii...

With this major equipment being repaired, I could only receive order for cakes and cupcakes but most order was for breads .

Order from one customer for dual celebrations - Anniversary and birthday. I tried to make the colour gold for anniversary to show it's 50th++ celebration. And I just generally gave blue n pink for birthday as I couldn't get the gender of the person earlier. Last minute I got message from customer to initiate the person as 'Along' . Luckily still enough for the word as it was only few cuppies left - I was at the end of my job .

Quote:
Delivery Term:
Selayang/Gombak/KL Center/Petaling Jaya/Damansara/Sg Buloh/Kota Damasara/Damansara Damai - RM15
Subang Jaya/Sunway/Shah Alam/Klang /Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Seri Kembangan/Puchong - RM20
Own Pick-up - Free



Temberang Si Penyu
Emmm... sejak dua menjak nih, kita cam bz sangat sampai nak jenguk fp tak sempat malam jgn citer kalau bulan poser ni kena zzzzZZZZ awal skit, ada yang terlajak nak sahur pulak...

ida isk: bulan dugaan penuh keberkatan... mmg banyak dugaan, sabar je lah..
zana70: nnt kita set lps raya camana eh...
idderes: alhamdulillah...
MamaFaMi: Mixer dah discharged dah mama... tapi kita phobia nak uli dlm tu... br ni guna, ada lagi yang x baik lagi rupanya, tak leh nak lock pulak... uuuwwaaaaaaaaaaa... apa la nasib...
K Fazi: kita lom sempat kerjakan dia betul2 lg, sampai2 jer dia dah tunjuk ragam... dia nak kerja kuat jer, bg kerja ringan skit terus merajuk... hangin satu badan dibuatnya... lom sampai pun 10x diguna..
salim: now u know already huh? FP can be anything...
zakiah z: TQ Z, tak sangka pulak . Mixer kita tu mixer industry, kalau tengok brand cam m'sia lah tapi from China...
fizah: selamat berpuasa n selamat menempuh dugaan fizah...
Haniss: dah discharged dah... tp kita lak phobia...
Jaja: silakan...
rinnchan: silap haribulan mmg tuan dia lak masuk... lom balik modal dah buat hal...
mamasya: alhamdulillah mamasya, tapi sebenarnya ikut musim gak...
buntalz: nak belajar boleh, dtg ler ke rumah...
kakmOn: salams... kakmOn... tak per dtg la selalu eratkan silaturrahim ... aritu dah intai kek sanang dan nyaman kakmOn tp tak sempat nak coba lagi. Nanti sudah, kita tepek kat sini ye... cam sedap jer baca resipi...
maklang_06: alahai maklang... kita tengok maklang nyer lebih sedap tau... tinggal lagi kita banyak MMMM....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net