By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Sep-2007 07:59 Email | Share | Bookmark
Time for Advertisement

 
Pulut Kuning to cater for all occassions, for all seasons.



For more details please email to penyulawa@gmail.com or SMS to +6012-3800256.
Delivery service will be charged separately - upon availablity and distance.
Minimum order: 20 pax / set
For northern area i.e Penang please contact Mamazieza at mamazieza@yahoo.com.



Temberang Si Penyu
Quote:
ida isk: tau tak per... hehehee
lin cakefrosting: mmg sedap... dah makan terlentang tak leh nak wat keja... hehehehehe..
Shida: Hahaha... sorry la shida aku luper ler... hehehee...
dOd: tq and alhamdulillah dila... nak meroti tak buleh, mixer wat hal... ada yang lain pulak, rezeki tu...
inaa: boleh la order... hehehehe... kalau ikut market so far kira murah la tu. telah diakui oleh kwn opis sbb depa ni selalu jugak mengoder tp ngan org lain. hehehehe...
Haniss: terimakasih. Rezeki... alhamdulillah... actually dah lama dah wat cenggini, tapi confident tu baru2 ni je kuat.
Mis: Tq mis, lega hati dengor komen ko, nak order lain kali boleh aja... kecil tapak tangan, kuali 20" wa tadahkan...
kakliza: thanks
Satu-sen: 1sen jer? meh le oder, leh bagi duit satu sen wa tu jd bersen sen...
mamazieza: saja nak bagi awak tambah bz nnt... sahutlah cabaran ku!
mamasya: tq, jom la wat sekali...
nabialishad: alhamdulillah n tq... rock? yeah!!!!
maklang: boleh maklang, tapi kena tunggu ada orang order lah... ish... dia pun terror apa...
butik mydreams: kita tak peknen... tapi cam peknen...
Ciku_nunu: tq ciku... hah... apakata ciku amik bhg belah2 australia... kasik mat saleh tu rasa dulu... sure x cukup tangan nnt...
yati: alhamdulillah n thanks
afairuz: ye! akak tunggu...
Tun: mmg sesuai utk moreh kalau tau bilangan jemaah... kena ada yang tunggu gak, kalau tidak 1 orang angkat masuk bonet, lepas terawih tengok dah tak der...
idderes: sama2 kasih utk apa ya terimakasih tu? tp wa sukak ini
Teruskan perjuangan, maniskan senyuman, harumi keimanan,
teguhkan ketaqwaan, hadapi cabaran di bulan Ramadhan..
kugeeku: apa yang best tu??? Puasa jgn cilok eh...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net