By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Aug-2007 11:15 Email | Share | Bookmark
Kuching - Waterfront

letih ye kak d?
otw balik dr Santubong
pemandangan di Sg Sarawak
sponsor ke?
 
bapak layan anak
tunggu sampan penuh
 
 
along? ada berani ka?
dah sampai balik dah...
Hotlink melata di Sg Sarawak
mmg rendah, dgn 30 sen jer dah boleh ke seberang
Waterfront@day time
colourful building
 
 
 
 
 
penat ambil gambar lepak sini pulak
 
berlatarbelakangkan waterfront
sedapnya tidoooooooooo...
ni ambil dr waterfront
 
astaka di waterfront
 
 
Came back from Santubong, kami di bawa ke sebelah sana waterfront. It's a parking area. Masih siang lagi. Tepat jam 5 petang, Sg Sarawak mula sibuk dengan sampan 'Hotlink' yang hilir mudik 'Waterfront' mengambil dan menurunkan penumpang. Seronok... .




Mat rock accompanied Iman, who was excited to take the chance being in sampan. The sampan man was very 'sporting' made them enjoying their journey to and fro across the river that's really jakun...


Waterfront - day time (ni pemandangan dr kg seberang)


nite time - full of lights


pemandangan indah... seindah kenanganku


Ada lagi tau... more photos in my next entry... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!


Temberang Si Penyu
Quote:
Tun: jom jalan2... segala-galanya ada di Malaysia
Noor: mengimbas kenangan lalu ek??? mmg best... kami keluar berjalan kaki 4 beranak selepas jam 10 mlm untuk menikmati waktu malam di Bandaraya Kuching, sampai ke Masjid Negeri yang lama tu... sambil tangkap2 gambar... eee... seronok...
norazia: silakan la... jgn lupa komisen kita ek... 20% gurau jerk...
jie jie: Sesekali gi cuti nih... sakan...
lin cakefrosting: seronok lin... jom jalan2...
ida isk: wah... ada nostalgia ye... meh citer...
diba: Wah... kena tag ye? nnt akak check ye... akak ni diba tak sangka leh terbang sampai ke Kuching nun... bukan penah berangan pun... nnt update pasal gambar di pasar Serikin n pasar Satok... macam2 adaaaaaaaaaaaaaa...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net