By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Aug-2007 07:55 Email | Share | Bookmark
Cuppies for Engagement ceremony

From kak Rusiah
for Siti Andrian
 
with wafer flower
 
 
so sad, asked mat rock 2 give 2 some1 but he left them in d bus
Fr Mega to her uncle's birthday
blackcurrent?
 
suppose fr Mega to Nadia on her engagement ceremony
comm brokedown so all gone to Mega's uncle
so, these were sent the day after
 
 
 
 
 
Sorry... another boring entry... hehehe... appreciated the feedback from friends n visitors. Very much thanks to kak Rusiah and not forgotten to Mega, keep ordering cuppies (eventhough it's not as cute as others) as an exercise to keep me go-on practising to improvise the ideas and skills. All these make my spirit of baking stronger each moment.

Temberang Si Penyu
Quote:
zanaz70: hehehe... tak gak sabau zana oi... pd akak nak sapu ganache tu lg rumit... hehehe...
hnhboutique:
MamaFaMi: Alhamdulillah...
ida isk: tak der nyer hebat... awak tu apa kurangnya ngan biskut awak..
ibunuruls: thanks
Tun: Waalaikumussalam... ye betul...
sha shakhor@gmail.com : akak dah hantar kat email u yer... kalau nak tanya boleh call..
Haniss: hehehehe... thanks... pi jalan2 kat fp awak, pun best, sempoiiiiiiiiiiiiiiiii...
nadiasyima: utk resipi aising buttercream tu rasanya akak ada tepek kat one of the page kat fp nih... kalau rajin bleh tengok, kalau tak rajin boleh hantar email kat penyulawa@gmail.com
Feiz: didoakan Salhi selamat kembali ke pangkuan keluarga hendaknya.
mamazieza: thanks mama...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net