By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 31-Jul-2007 07:10 Email | Share | Bookmark
Almond Nibs Choc Chips Cookies

Almond Nib Choc Chips Cookies
Dear Friends and visitors,

Whoever feels that this is her/his recipe, please let me know. So sorry, I could not recall where I got it. Thanks.

ALMOND NIB CHOC CHIPS COOKIES

300g flour
250g butter
1 egg
5 tsp cocoa powder
100g icing sugar
100g brown sugar
Milk if necessary
Choc Chips and Almond Nibs (both amount as desired)

Batter butter with both sugar. Add egg and followed by cocoa powder, flour, choc chips, almond nibs and milk if desired.

Temberang Si Penyu

Quote:
cek de sam: absolutely... anak-anak kita siap order lagi walaupun yang dia makan tu overbake keras bedentung...
ida isk: cuba la... awak buat lagi sedap kot sbb selalu mengukis... kita mak budak baru nak belajar
mama collection:
lynnhassan: heheeh...kita tak pandai, masa scoop tu rasa cam dah comey dah... rupanya tu dia tebai semacam... krup krup gak la bunyi... habis ngan chips sekali rangup...
mis: takat 2-3 balang no halllllllllllllllllll... wa antor balang jer lah, pastu lu masukkan biskut hazelnut yang lu buat tu eh...
MamaFaMi: opps! sorry, patut kena bgtau dah jumpa tuannya... Resipi Sapiah dr RNet
Haniss: Masukkkkkkkkkk... jgn tak masuk... wa pun rasa nak gak buat sendirik utk raya kali ni...
boleh masuk list ni......projek menerai buat biskut untuk raya.... Wed 1-Aug-2007 03:13
zanaz: mmg sedap... tak rumit sekejap jer buatnya...
Roylazim: aduhhhhhhhhhhh... huduh gitu pun boleh tertawan???


I'v found...!! This recipe was given by Safiah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net