By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Jun-2007 16:19 Email | Share | Bookmark
Quick Picnic

from Batangkali
heading to Genting Highland
 
cantikkan...
 
 
 
 
 
dah macam anak itik dah...
 
si kecik tu memula takut
pastu dah berani layan diri
 
memacam gelagat diorang cam x penah jumpa air
sempat posing lg si along nih
model x balik modal
 
lepak kejap
pak cik menikmati alam semulajadi
 
 
sempat memasak 'dinner'
goreng ikan
goreng telur
nasi
lepas main air tentu lapor
khusyuk betul makan dibawah pokok2..
baik punya jolok
nak tambah lagi?
hari dah hampir gelap
 
 
 
 
gambar ni blurr skit...
It was Mat Rock's sudden opinion to go on picnic late Saturday afternoon right after I did the weekly marketing. I wasn't prepare anything for that. I felt like to screammm onto his face luckily, I bought eggs which were for my baking xtvt and some fish which supposed for the dinner .

We headed to Batangkali at 4.30pm and reached by the river at 5.30 pm - you know mat rock's driving attitude . Joining us was my brother and family. Not many people around on Saturday, so we were doing our xtvt peacefully



If you heading to Genting Highland via Batangkali, you can stop by this place for a nap



Sorry... I don't know the name of this place - this picnic was our first time.



coolllllllllllllllll!!!

Temberang Si Penyu
Quote:

MUZA: mat rock tu lah tetiba mabuk nak mandi sungai... nak makan kat bawah pokok2... lgpun dah lama x main pondok2
lynnhassan: betulllll... cam poskad... lama x dapat poskad kan???
zana: jom... hubby x kena gu kottt... kalau kena gang mesti jadik gak tu...
mummy jam: first time sampai tempat tu mummy... selalu pass by jer...
Jeejah: oh... awak nak join gak ker jeejah? awat tak habaq awai2 nooo??? x pa, next time k... Lebih kurang Ulu Yam tapi orang tak seramai Ulu Yam lah...
boxhousestudio: mmg lepas ni tujuan ke Sg Kelah tu tp x leh janji bila la. Dah pakat2 ngan kawan kat Proton City tu nak gi sekali. Nnt leh la join sekali...
maklang: betul la tu maklang... dr batangkali selepas perkampungan orang asli tu ada jambatan yang macam x perasan jer tu jambatan. Selalu jugak ckp kat mat rock sesekali nak try lepak situ bila kami lalu nak balik kg... bnyk tempat yang budak2 boleh main... air masih jernih lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net