By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Jun-2007 08:29 Email | Share | Bookmark
Red Dragon Fruit Ice Cream

 
the colour shocking... but the taste emmm yummy!!!



I bought this ice cream at Marketplace@BSC - Bangsar Shopping Complex. RNet members were selling our homemade product on the 16th & 17th June 2007 and our stall was just beside the Dragon Fruit seller stall. There was many products made of this 'shocking pink' fruit. I only attracted to the Ice Cream... I ate the sample a lot at the scene . Of course it's free then I bought a box, cost about RM12 for the people at home. They just had a spoonful of it and I finished the rest...

Temberang Si Penyu
Quote:
lynn: tekak kita mmg rasa sedap, tah ler rasa buah tu camna, first time makan sepotong kecik aritu
mamaella:
cek de sam: ye betul!!!!!
dOd: nnt kalau jumpa orang jual cuba lah...
zana & unnamed: nnt 30 Jun & 1 July, cuba gi Marketplace at Bangsar Shopping Complex. Kot ada orang yang menjual dragon fruit ngan produk berasaskan nya... cuba tanya pasal aiskerim tu...
Jeejah: kalau tak ngidap tak per la ayo lior tu melejeh... resepi tak dok la yer... sebab chek pun beli jer cik jeejah weyyyyyyyyyy...
rinnchan: akaq pun memula tengok cam seram... tapi bila eskerim tu dah masuk molot.. jadi gerammmmmmmmmmm...
fazizaid: Kak/abang, nak citer pun kita tak tau... nnt kita search and paste kat sini eh... kita pun baru kenal buah ni setahun dua ni jer... dulu2 bila tengok rupa buah ni dalam hati kata tu buah untuk orang cina semayang, sbb kaler pink... dulu2 ingat kalau apam atau apa2 yang depa letak tepi jalan tu kebanyakkan kaler pink kita mak budak baru belajar
MUZA: ok, insyallah, tq
mama:


Get some informantion of Dragon fruit here http://www.tradewindsfruit.com/dragon_fruit.htm
and here http://www.jjdst.com/category_mgmt.cfm?product_id=dragon_fruit
and here too http://www.marketmanila.com/archives/pitihaya-dragon-fruit



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net