By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Jun-2007 08:44 Email | Share | Bookmark
Kek Cantik...

 
 
 
 
sajer jer nak tunjuk... aritu pagi jumaat yang redup, dapat call dari sesorang nak drop by kat opis... disebabkan aritu birthday dia, kita pun treated her for morning coffee... pastu dia bagi kita ni...


mak oiii... cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa... sampai sekarang kita masih lagi simpan bende nih... tak tergamak nak makan sbb cantik sangat...


anak2 pun tengok jer 0) ... tak sentuh takut cacat... nnt tak lawa la pulak...


apa pendapat korang??? tergamak tak nak ngap???



Happy Viewing!!!!

Shida...


Temberang Si Penyu
Quote:
ida isk: tu la...ingat nak framekan jer... takut lak semut yang kenyang...
mami: ye... tiap hari kita pandang... kek tu masih bertahan lagik...
cak: mmg kita tengok jer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net