By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Jun-2007 03:00 Email | Share | Bookmark
Coney Dog Sauce

 
 
ni dia... utk merealisasikan apa yang Jeni promote di Resipi.net... I was sooooo excited when I read her comments to this recipe and decided to try since the ingredients were very easy retrieval.

Since the school holidays is not over yet, both my kids are staying with my brother n family, so, I prepared this for them which finished in a glance. I only got a pinch of the sauce



Jeni's Comments
Quote:
Saya sangat teruja ni. Baru lepas try resipi ni. Hehehehe. Saya memang suka makan Coney Dog. Jadi semalam surf-surf cari resipi Coney Dog Sauce. Bila tengok resipi2 yang ada nampak macam sempoi habis. Mula la rasa was-was. Takkan senang benar. Hehe takpelah try saja. So today, lepas masak Mee Hailam, Jeni try la buat Coney Dog Sauce yang dapat dari allrecipes.com.

Hasilnya wallahhhh … superb abis. Lepas ni buat sendiri aje. Tak yah beli kat 1901 hehe. Tapi kat Arab takde pon 1901. Yang ada 1904 hehe. Itu pun tak bukak lagi

So untuk peminat coney dog, marilah mencuba resipi yang sempoi tapi lazat abis ini.

SUBMITTED BY: Sandra (allrecipes.com)

This recipe is similar to the sauce they serve on hot dogs in New York on the street. According to legend, it first showed up at Coney Island, and then grew in popularity until all of the hot dog vendors in the city served it.

Original recipe yield: 12 servings
PREP TIME 10 Min
COOK TIME 10 Min
READY IN 20 Min

INGREDIENTS

* 1/2 pound ground beef
* 1/4 cup water
* 1/4 cup chopped onion
* 1 clove garlic, minced
* 1 cup tomato sauce
* 1/2 teaspoon chili powder
* 1/2 teaspoon monosodium glutamate (MSG)
* 1/2 teaspoon salt

DIRECTIONS

1. In a medium skillet over medium high heat, saute the ground beef for 10 to 15 minutes, or until well browned. Break up with a fork until fine. Add the water, onion, garlic, tomato sauce, chili powder, monosodium glutamate and salt. Allow to simmer for 10 minutes, or until heated thoroughly.

Nota : Jeni tumis daging cincang, bawang putih dan bawang besar bersama-sama dan Jeni tambahkan 1 sudu kecik serbuk lada hitam. Kemudian masukkan bahan-bahan lain. Dan Jeni gunakan sos tomato seperti yang resipi tu suruh (tak derhaka, budak baik hehe).
Sos tomato, cili serbuk dan garam tu perasakan secukup rasa ye.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net