By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-May-2007 12:37 Email | Share | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY IMAN!!!

Butter cake
Carrot Cake
Choc Moist Cake
 


Phew!!! What a relief... at last I managed to prepare three types of cake for a day. The cakes were ordered from me for a 3 year old girl's birthday. OMG... Never in my life have done such thing... 3 cakes with decoes... uuuuwaaaaaaaaaaaaaa ... I'm handicapped in decorations... That's why you won't find such 'lovely looks' cakes anywhere

But deep in my heart, I'm very thankful to Eny , with her trust on me and to Misliha for her encouraging supports

To sweet and lovely IMAN - Happy Birthday, Dear... be good girl to papa & mama!!!

Temberang Si Penyu
Quote:
nthero: silakan lalu
diba: Yeahhhhhhhh.. wa ghoooockkkkkkkkkkkkkkkk!!!
rinnchan: Tak pandai nak kuarkan idea tu yang jd simple... Dah la tangan keras, otak pun keras gak
MUZA: tq tq tq... akaq x pandai mix n match colours... uuuwaaaaaaaaa...
ibusha: in 24 hrs... time management la yg penting, mau tergolek lak nnt...
ida isk: sokong!!! tapi kalau bleh nak balance la kan, tapi tu la, tangan wa ni keras kematu...
yatie: sokong yatie jugak... lepas ni kena masuk kelas secara serious... ada tak yang nak jadik cikgu kat sini???
lynnhassan: larat tak larat kena wat jugak... dah janji kan... dup dap dup dap jantungku...
MamaFaMi: my IMAN's birthday in December
Misliha: Haaaa... baru si sifu ni jenguk eh... ye cikgu, timekasih cikgu kerana mencabar semangat wa aritu ... lenkali anak murid akan rujuk kat cikgu balik ye... insyallah... cikgu, upah x der ker dah sahut cabaran nih... kek aiskerim satu!!!
zana: banyak lagi nak kena belajau ni... ni sipi2 jer, numpang kepandaian orang lain
Eny: Ish... risau akaq... alhamdulillah lega tengok awak dah reply kat sini...
boxhousestudio: thanks


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net