By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Apr-2007 09:24 Email | Share | Bookmark
Kobis Panjang Masak Bening

ni pun spisis sayur bening gak...
If you're orang jawa, you know what 'masak bening' is. It's my favourite... dah lidah jawa mmg cam tu lah

This dish is simple and easy to prepare. It doesn't need so many ingredients, just enough if you have anchovis, shallots, sliced red chillie, salt to taste and water. Bring them to boil and drop in the vegetables (any 'leave-vege' will do). Let's simmer for 3 minutes and off fire. Serve right away. Best serves with Sambal belacan at side and ikan goreng eeemmmmmm... wallah...



And to those who go on diet, this dish is good for you. macam pandaiiiiiiii... and not to forget to those yang MALAS macam SAYA


Quote:
Muza: kita kalau masak cam ni langsung x leh diet... berpinggan2 tambah nasik. Sebab tu sukat beras tu ngam2 jer... x leh lebih...
Rodziah: kalau x mau makan isi, hirup kuah dia pun ada khasiat...
jajagurlz: camana la nak bg kat awak, dapat kat kita dah tak ingat orang lain dah...
rinnchan: mmg sodap!!!
cakcibur: kita dah tengok sambal ur mother tu... aiseyyyy... mouth watering uuuu... hope u don't mind kalau i copy the recipe... sedap nya, colek ngan jantung pisang rebus...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net