By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Apr-2007 15:19 Email | Share | Bookmark
At PetroSains KLCC

This one at Petro Speed
We enter PetroSpeed first
Petro Speed... all about F1
Iman on F1 track :-D
Infor board on all material used in F1
In the PetroSains
 
ada dinosour
try to touch
hah... kena ngap
binatang dulukala
 
 
 
puzzle...
solved puzzle?
 
 
 
buat apa tu?
 
konon2 kat offshore :-D
 
 
 
kena ngap ngan dino???
gini...
jadi gini...
This is a treat to our two children during their school break. Actually they were given 2 choices ---> watch 'Mukhsin' the Yasmin Ahmad movie or PetroSains which they were asking before. Luckily, there was very long que at the theatre, we decided to choose PetroSains which is very informative for them and us the parent too. Within 4 hrs we couldn't finish all sections ... will come again next time...

So, let's enjoy the photo taken . Sorry... the quality isn't so good...


Quote:
All: Kalau ada kesempatan pi petrosains ni, dtg la pagi2... kalau half day mmg x sempat nak cover all sections. Now dah ada 2 pilihan selain PetroSains iaitu Petro Speed - all about speed (F1 la apa lagi), lagi la makan masa lama. siap boleh kuar sekejap nak makan ker, solat ker... then sambung masuk semula. Seronok la, anak2 x rasa boring... Tiket kalau beli tiket Combo (PetroSains n Petro Speed) utk dewasa cuma RM15, Remaja x lebih RM10. Utk kanak2 separuh dr tu...

We were the 2nd last kuar dari Petrosains that day sbb budak2 yang kerja tu dah letih sangat nak balik dah diorang tu dah kerja lebih masa sbb ramai yang x mau keluar2... ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net