By: Sweet n Spicy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Apr-2007 15:33 Email | Share | Bookmark
3 in 1 Theme Cuppies

3 in 1 - birthday, wedding n baby
 
 
for baby shower
for birthday
for birthday
for wedding
 
 
for baby shower
for baby shower
 
When I was in the hospital looked after Along, there's SMS from my colleague requested for chocolate cupcakes which consist 3 theme of decorations - birthday, wedding and baby shower (I guess!). There u go... all should go to the same address... . This time it's really... really challenging to me - mentally and physically. The cuppies must be ready next day afternoon n luckily along was discharged on that day. So, I started baking as soon as I reached home from the hospital. Unfortunately, the cuppies did not work well to my expectation. Gosh!!! I had to re-bake all over again and finished around 1 am. Then, I continued with the decoration. I did the deco all nite long without realising it's already dawn until I heard the Azan. But I'm happy (even not satisfy) that I could accomplished the order.

For you Mega ---> thanks for the order. Here u go...

part of the order...

Find the recipe here.


Quote:
Mama Muhammad: kat fp ni mmg ramai mama... so I call u Mama M je la eh... thanks for visiting my fp... Mama M pun buleh wat cam tu gak, ni kira idea basic sesangat...
MamaFaMi: mmg sengaja buat pejam cuppies tu... babies... kan banyak tidur... kalau pandang dalam2 depa ni tidur cam senyum gitu...
Muza: babies baru lahir mata lom bukak lagi... rajin x rajin, harapan orang kena gak penuhi. seb baik wiken, kalau hari kerja mmg tolak lah... x sanggup berjaga...
Zana: Thanks... no hal kalau nak tiru... kita pun tiru gaks
Yong: hakcipta wa tak terpelihara lu nak kopiket no hal...
Nini: baby tu semua tgh syok tidor... ada lak yang sibuk2 kat tepi tu yang terkezut tu...
missniceprice2u: thanks la kerana sudi tumpang post kat sini... kalau ada offer utk barang2 offer, mai la singgah bgtau...
mamazieza: komen kot lain tak mama... kat sini x der lagi selain ini... tapi mmg ye la terasa kebengongan nya sejak 2menjak
mama muhammad tu muda laie yo? eeemmmm x per la nnt kita lawat blog dia... ni masih x sempat nak merayau jauh ni, baru je habis exam first aid... wa rasa wa fail la... CPR wa kantoiiiiii....
k.shida - [Link] this is my email penyulawa@gmail.com . Bila nak balik country homes?




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net